TIAFF

Tiaff biedt een podium voor architectuur gecombineerd met film. Onderwerpen als urbanisatie, platteland en trends rondom verstedelijking komen aanbod. TIAFF is nieuwsgierig naar de impact van deze veranderingen op de fysieke ruimte en landschappen wereldwijd. Het thema van TIAFF 2019 is "The Other Side of city". Met dit thema onderzoekt TIAFF de ruimte buiten de stad die in veel gevallen in dienst staat van de stad. Ga met TIAFF mee op reis over de wereld om te ontdekken hoe de andere kant van de stad eruit ziet!

NANNE DE RU

Nanne de Ru is een architect gevestigd in Rotterdam. Van een oud kantoorpand is hij een appartementencomplex aan het maken. In deze video verteld hij over dit complex en over de stedelijke ontwikkeling die plaatsvindt in Rotterdam.

FLORIS ALKEMADE

Floris Alkemade is architect en Rijksbouwmeester. Als Rijksbouwmeester bewaakt en bevordert hij de architectonische en stedenbouwkundige kwaliteit van rijksprojecten. In deze video vertelt Floris over de positionering van het platteland en hoe hij boeren en architecten stimuleert om samen te werken. 

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Portfolio 2019