VIONQ CONSULTANCY

Tijdens mijn stageperiode bij mediabedrijf Supersky ben ik nauw betrokken geweest bij een opdracht voor Vionq. Vionq is een bedrijf wat AFAS-software verkoopt en hier consultancy bij verleend. Doormiddel van interviews laten we zien hoe de Vionq'ers zijn. Het project is opgedeeld in twee onderdelen. Bij drie video's worden twee Vionq'ers samen geïnterviewd wie onderling een gesprek hebben. Bij de drie andere video's wordt een Vionq'er geïnterviewd met zijn of haar persoonlijke klant waar elke dag consultancy wordt verleend. Voor deze opdracht heb ik gefilmd, gemonteerd de locaties gescout en mede de interview settings bepaald.

RIANNE & MELVYN

Deze video is een voorbeeld van een interview met twee Vionq'ers. Rianne en Melvyn vertellen hun persoonlijke verhaal over Vionq, leggen uit wat zo leuk is om te werken bij Vionq en wat hun sterkte kanten zijn. De video is opgenomen op het kantoor van Vionq.

DENISE & JOOST

Deze video is een voorbeeld van een interview met een Vionq'er met zijn of haar persoonlijke klant waar elke dag consultancy aan wordt verleend. Joost vertelt waarom het zo fijn is om samen te werken met een Vionq'er als Denise. Denise legt uit waarom het zo leuk is om Joost te helpen. Deze video is opgenomen op een externe locatie. Ik heb deze locatie gescout.

BLOOPERREEL

Ten slotte heb ik een blooperreel gemaakt van alle grappige momenten uit de zes video's als extra voor Vionq. In deze video zie je hoe open en oprecht de Vionq'ers zijn.

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Portfolio 2019