RSZ 

MOTORSPORT

Tijdens zwoele zomeravonden even ontspannen op de motor naar het circuit. Om vervolgens samen met vrienden deel te nemen aan een paar vriendschappelijke wedstrijden. Een goede sfeer op de paddock, samen door de bocht dus volop raceplezier en dat tegen lage kosten! Dit is wat de Zomeravond Competitie van RSZ Motorsport inhoudt. De racers vinden het tof om zichzelf terug te zien en daarom maak ik maandelijks video verslagen van deze spannende races! Hierbij komt veel kijken. Ik film, monteer, maak draaiboeken voor de draaidagen en zorg ervoor dat alles volgens het draaiboek verloopt. Daarnaast interview ik de racers voor toffe quotes voor in de video's!

TEASER LAUSITZRING

Voor elk video verslag maak ik een teaser. Deze teaser wordt een paar weken voor het video verslag gedeeld op social media zodat mensen weten dat het verslag eraan zit te komen. Op deze manier worden de races alvast warm gemaakt!

VIDEO VERSLAG LAUSITZRING

Een van de racedagen vond plaats op een circuit in Duitsland: Lausitzring. Voor de klanten van RSZ Motorsport was het de eerste keer op dit circuit. Een goede reden om hier een uitgebreide video van te maken!

VIDEO VERSLAG

CROIX & TERNOIS

Ook is RSZ Motorsport afgereisd naar het Franse Croix en Ternoise. Voor de meeste racers een nieuw circuit met korte en technische bochten. In deze video zie je hoe het er aan toe ging op dit relatief kleine circuit!

VIDEO VERSLAG

TT ASSEN

Voor de laatste wedstrijddag is RSZ Motorsport teruggekeerd naar het TT Circuit van Assen. In deze video zie je hoe de racers hun laatste wedstrijddag van het seizoen ervaren!

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Portfolio 2019